Впровадження науково-дослідницького руху у навчально- виховний процес, при викладанні курсу хімії для учнів загальноосвітніх організацій, побудованого на основі елементів білінгвістики та трез-технологій, як метода самореалізації та самоактуалізації учнів на сучасному ринку вищих навчальних закладів.

Автор(и)

  • O. O. Yankavets Комунальний заклад «навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І–ІІ ст. – ліцей № 7 Вінницької міської ради»

Анотація

У зв’язку з розвитком науково-технічного процесу та фінансової неспроможності держав забезпечити заклади освіти і учнів сучасним дослідницьким обладнанням, розглядається можливість використання гаджетів під час заняття і варіанти схем, що можна використовувати як у проектній, так і у науково-дослідницькій діяльності, так і під час заняття. Практичне значення роботи полягає у розвитку пізнавальних інтересів і творчості учнів, розширенню світогляду, набуття навичок самостійної роботи та залучення учнів до наукового пошуку і активної участі в науково-дослідницькому житті своє країни за рахунок професійного самовизначення й ранньої професійної орієнтації на заняттях з хімії, які побудовані на елементах білінгвістики та ТРЕЗ-технологій, для набуття усіх навчально-виховних квінтесенсій.

##submission.downloads##

Опубліковано

2017-04-05

Номер

Розділ

Хімічна освіта