Удосконалення технології отримання сухого лецитину з фосфатидного концентрату.

Автор(и)

  • І. С. Шунькін Український державний хіміко-технологічний університет
  • К. М. Сухий Український державний хіміко-технологічний університет

Анотація

Однією з основних тенденцій розвитку харчової промисловості є удосконалення технології отримання сухого лецитину з метою отримання екологічно-чистих продуктів харчування та їх виробництва. Такі продукти відрізняються наявністю у своєму складі інгредієнтів, які використовуються, окрім традиційних харчово-енергетичних, ще з рядом специфічних фізіологічних функцій. Створення таких продуктів неможливо без використання БАД, а створення останніх неможливо без спеціальної технології та обладнання. Тому дослідження, що спрямовані на розробку технологій та обладнання є актуальним.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Органічна хімія