Відгони жирних кислот харчових виробництв для виробництва композитів

Автор(и)

  • В. П. Васильєв Кафедра органічної хімії, ІХХТ, Національний університет «Львівська політехніка»
  • Ю. В. Панченко Кафедра органічної хімії, ІХХТ, Національний університет «Львівська політехніка»
  • М. Р. Чобіт Кафедра органічної хімії, ІХХТ, Національний університет «Львівська політехніка»

Анотація

Метою даної роботи була перевірка можливості використання жирних кислот з дезодораційних колон олієжирових виробництв для модифікування мінеральних наповнювачів: крейди та гідроксиду магнію. Вивчення впливу ступеня модифікування наповнювачів на фізико-механічні властивості полімерних композитів на основі полівінілхлориду, поліетилену низької щільності та поліефірної смоли.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-07-21

Номер

Розділ

Хімія полімерів і композитів