Важливість самостійної роботи при вивченні харчової хімії та біохімії для здобувачів вищої освіти освітньої програми «Ресторанні технології» під час навчання онлайн

Автор(и)

  • С. Ю. Гоманкова Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла ТуганБарановського, Кривий Ріг, Україна
  • Д. Г. Бальвас Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла ТуганБарановського, Кривий Ріг, Україна
  • Ю. А. Горяйнова Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла ТуганБарановського, Кривий Ріг, Україна

Анотація

В статті 50 «Форми організації освітнього процесу та види навчальних занять» Закону України «Про вищу освіту» написано, що освітній процес у закладах вищої освіти здійснюється за такими формами: навчальні заняття, самостійна робота, практична підготовка та контрольні заходи.
Самостійна робота – це самостійна діяльність та навчання студента, яку науково-педагогічний працівник планує разом зі студентом, але виконує її студент за завданнями та під методичним керівництвом і контролем науково-педагогічного працівника без його прямої участі.

##submission.downloads##

Опубліковано

2024-04-10

Номер

Розділ

Хімічна освіта