Рентгенофазовий аналіз модифікованих зразків крохмалю.

Автор(и)

  • С. С. Должиков Український державний хіміко-технологічний університет
  • А. Г. Волошина Український державний хіміко-технологічний університет
  • Т. М. Авдієнко Український державний хіміко-технологічний університет
  • М. В. Ніколенко Український державний хіміко-технологічний університет

Анотація

Модифіковані крохмалі є харчовими добавками, що регулюють консистенцію різних хімічних систем, займають важливе місце в промисловості сьогодення. Однак, процес модифікації нативного крохмалю недостатньо добре вивчений. Достовірно невідомо як саме модифікуючий агент впливає на структуру крохмалю. Тому було вирішено дослідити зміни в кристалічній структурі зерен крохмалю після проведення процесу модифікації.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Хімічна інженерія