Хімічна модифікація картопляного крохмалю неорганічними окисниками

Автор(и)

  • В. Г. Подорожко ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет»
  • С. С. Должиков ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет»
  • Т. М. Авдієнко ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет»

Анотація

У сучасному світі харчові добавки відіграють велику роль у нашому повсякденному раціоні. Без них важко уявити хоча б один продукт харчування. Серед них можна виділити декілька груп, які використовують найчастіше. Представниками однієї з таких груп є крохмаль та його модифікації. Крохмаль – полісахарид природного походження, який активно використовується у харчовій, паперовій, текстильний та інших промисловостях.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-05-18

Номер

Розділ

Хімічна інженерія