Хроматографічний аналіз крохмалю та його похідних

Автор(и)

  • В. Д. Миргородська Український державний хіміко-технологічний університет
  • Авдієнко Т. М Авдієнко Т. М. Український державний хіміко-технологічний університет
  • Ніколенко М. В. Ніколенко М. В. Український державний хіміко-технологічний університет

Анотація

У сучасній косметичній, фармацевтичній, харчовій промисловостях використовуються різноманітні харчові добавки: консерванти, барвники, ароматизатори та інші. Широке застосування знайшли добавки, які регулюють консистенцію виробів. Зокрема, це група гелеутворювачів, стабілізаторів та згущувачів, до яких відносяться продукти деструкції та різних модифікацій нативних крохмалів. Однією з найбільш популярних речовин є декстрин.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-05-18

Номер

Розділ

Хімічна інженерія