Визначення органолептичних і фізико-хімічних показників якості картопляного крохмалю

Автор(и)

  • Ф. О. Добровольський Вінницький фізико-математичний ліцей № 17
  • І. А. Книжник Донецький національний університет імені Василя Стуса
  • Н. Г. Леонова Донецький національний університет імені Василя Стуса

Анотація

Метою роботи було визначення якості картопляного крохмалю п’яти зразків «Меланка», сорт «Екстра»; «Подільська марка», сорт вищий; «Ямуна», сорт «Екстра»; «СТО ПУДОВ», сорт «Екстра»; «S PRICE», сорт «Екстра» за органолептичними та фізико-хімічними показниками, перевірка їх відповідності допустимим нормам, вказаним у нормативних документах.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-04-03

Номер

Розділ

Аналітична хімія