Синтез фосфатів магнію для використання в харчовій промисловості

Автор(и)

  • І. С. Пунько ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет»
  • К. В. Василенко ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет»
  • М. В. Ніколенко ДВНЗ «Український державний хіміко-технологічний університет»

Анотація

Метою роботи було обрано вивчення процесів синтезу ряду фосфатних солей, а саме магнію фосфатів і пірофосфатів, та пошук технологічно доцільних умов їх промислового одержання. Результати таких досліджень дозволять розробити вітчизняну технологію одержання фосфатовмісних харчових добавок та зменшити залежність економіки країни від закордонних виробників.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-05-18

Номер

Розділ

Хімічна інженерія