Особливості та труднощі проведення лабораторних робіт з харчової хімії та біохімії під час навчання онлайн

Автор(и)

  • Д. Г. Бальвас Криворізький національний університет, Кривий Ріг, Україна
  • А. К. Шульга Криворізький національний університет, Кривий Ріг, Україна
  • Ю. А. Горяйнова Криворізький національний університет, Кривий Ріг, Україна

Анотація

Лабораторний практикум з харчової хімії та біохімії направлений на засвоєння теоретичного матеріалу і набуття студентами певних практичних навичок. Мета його - надання детальних знань про склад, природу, будову та перетворення сполук, що є сировиною, напівпродуктами та продуктами харчування, їхні зміни в процесі технологічного процесу під впливом різних факторів, набуття майбутніми фахівцями вміння користуватися отриманими знаннями в професійній діяльності. Правильно поставлений експеримент дозволяє закріпити на практиці отримані теоретичні знання, простежити закономірності протікання хімічних процесів, дослідити вплив різних факторів на те або інше явище, отримати навички проведення хімічного експерименту, організації робочого місця, зборки нескладних хімічних приладів і апаратів, зробити обґрунтовані висновки на підставі отриманих результатів та сприяє виробленню методології хімічного мислення.

##submission.downloads##

Опубліковано

2025-05-28

Номер

Розділ

Хімічна освіта