Спреди з використанням гарбузового насіння, як основа нових функціональних продуктів

Автор(и)

  • Ю. В. Панченко Кафедра органічної хімії, ІХХТ, Національний університет «Львівська політехніка»
  • В. П. Васильєв Кафедра органічної хімії, ІХХТ, Національний університет «Львівська політехніка»
  • М. Р. Чобіт Кафедра органічної хімії, ІХХТ, Національний університет «Львівська політехніка»

Анотація

Метою даної роботи є використання вершкового масла як сировини для виробництва спредів з додаванням рослинної олії соняшника та створення нових функціональних продуктів. При цьому, отримано удосконалений функціональний харчовий продукт з підвищеними якісними характеристиками та розроблена методика його одержання.

##submission.downloads##

Опубліковано

2022-07-20

Номер

Розділ

Хімічна інженерія