Моделювання молекулярної структури і розрахунок фізико-хімічних характеристик компонентів рослинної сировини методом КХР

Автор(и)

  • А. С. Мощенко Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут іменіІгоря Сікорського»
  • О. Е. Чигиринець Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут іменіІгоря Сікорського»

Анотація

При дослідженні антиоксидантної властивості будь-якого рослинного екстракту важкопередбачити основні сполуки антиоксидантної дії, в першу чергу за рахунок багатокомпонентного складу. Тому залишається не відомим, які із сполук, що входять до складу екстракту жмиху абрикосу, вносять найбільший внесок у його антиоксидантну здатність. Метою роботи є проведення прогнозної оцінки антиоксидантної здатності на основі розрахунку електронних та термодинамічних характеристикмолекул.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-04-12

Номер

Розділ

Квантова хімія